Heiloo Lokaal neemt aan de verkiezingen deel met de volgende kandidaten:

Tijmen Valkering

Is 67 jaar en is al ruim 25 jaar actief in de locale politiek, waarvan 16 jaar als raadslid. Als voormalig makelaar onroerend goed is hij vooral ingevoerd in het domein van de Openbare Ruimte.
Hij is standvastig en spaarzaam. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de gemeente.
Voor Heiloo Lokaal wil hij zich inzetten voor passende woningen voor iedere inwoner. Voor arm en rijk, jong en oud. Geen nieuwe villawijken of achterstandswijken, maar evenwichtig samengestelde woonwijken waar een ieder zich thuis voelt.
Daarnaast is een gezond financieel huishoudboekje een must voor ons Heiloo.

Tijmen in de media


Matthijs de Moel

Is 66 jaar en heeft 4 jaar ervaring in de Heiloose politiek. Zijn ervaring als beleidsmedewerker bij een thuiszorginstelling en vrijwilligerswerk in de sport komt goed van pas in het Sociaal Domein.
Hij hecht grote waarde aan integriteit, is serieus en kan goed luisteren.
Voor Heiloo Lokaal wil hij werken aan een sociale gemeenschap; met elkaar, voor elkaar en door elkaar. Met name degene, die moeite heeft om de eigen regie te voeren, dient betrouwbare ondersteuning te krijgen.
Daarnaast zet hij zich in voor de duurzaamheid van Heiloo. Naast juridische en fysieke maatregelen is gedragsverandering daarbij van doorslaggevend belang.

Matthijs in de media.


Mieke Beemsterboer

Is 51 jaar en al 10 jaar politiek actief. Als accountmanager organiseert en verzorgt zij trainingen voor bedrijfshulpverleners.
Zij is een doener, nuchter en niet snel uit het veld geslagen. Mede door haar werk als bevelvoerder en trainer bij de vrijwillige brandweer, is zij goed op de hoogte van alle veiligheidsaspecten.
Voor Heiloo Lokaal wil zij zich inzetten voor een goede verkeersdoorstroming, ook voor politie, brandweer en ambulance. Daarnaast zijn haar speerpunten een goed woningaanbod voor alle inwoners van Heiloo en goede communicatie tussen gemeente en haar burgers.

Mieke in de media


Luuk Schaap

Is 22 jaar en daarmee het jongste lid van Heiloo Lokaal. Door zijn studie politicologie kan hij theorie en praktijk combineren.
Hij is kritisch ingesteld en vind dat juist op lokaal niveau het effect van overheidsbeleid het meeste merkbaar is voor de inwoners. Hierom heeft hij gekozen zich in de lokale politiek te begeven.
Voor Heiloo Lokaal wil zij zich inzetten goede (openbare) verbindingen en duurzaamheid.

 

 

 


Marlise Mantel

Zij is de Nestor van de partij. Ruim 70 jaar en nog altijd actief als  docent Nederlands en Drama op een middelbare school.
Politieke ervaring deed zij op in Castricum als fractie-ondersteuner voor de PvdA. In haar vrije tijd heeft zij zich jarenlang ingezet voor de Kunst en Cultuur. Zo was zij voorzitter van de cultuurcommissie van Vrouwen van Nu Noord-Holland en regisseur van een toneelgroep. In Heiloo is zij bekend geraakt door de sprookjesimprovisaties in het Trefpunt voor grootouders en kleinkinderen. Ook heeft zij jarenlang meegewerkt aan de programmacommissie voor De Beun.
Zij is enthousiast, betrokken en kan out-of-the-box denken.
Voor Heiloo Lokaal wil zij zich inzetten voor een zelfstandig Heiloo en het behoud de Beun en andere culturele instellingen. Tevens gaat het groenbeheer haar ter harte. Dat kan beter.


Erik Ruigewaard

Is 49 jaar en eigenaar van het multidisciplinaire  communicatiebureau RUIG. Al 20 jaar ontwerpt en verzorgt hij en zijn team huisstijlen en websites voor veel bedrijven. Hij is creatief en houdt ervan om van niets iets maken.
Deze vrije denker zou graag een Heiloo zien waar een ieder op zijn plaats is.