Heiloo Lokaal zal er bovenop blijven zitten dat onze voorzieningen niet worden afgebroken. De goede accommodaties zoals De Beun, Het Baafje, het Trefpunt, de Bibliotheek en de vele Sportvoorzieningen dragen bij aan de saamhorigheid in ons dorp.

Maar hier zetten we de spot op “The Spot“. Het beweeg- en ontmoetingspark voor de jeugd. Een eigen initiatief van jongeren, breed omarmd door de politiek en de Heilooer gemeenschap, mag  niet in ambtelijk geneuzel teloor gaan.
The Spot is het voorbeeld van initiatief, innovatie en enthousiasme bij de jeugd. Zij verdienen het om hun inspanningen beloond te zien. De gemeente mag daar niet op reageren door aan te geven wat niet kan. Wij willen een houding zien van wat wel kan.

Spot On staat ook voor perfectie. Onze fietsroutes moet perfect zijn om Heiloo als fietsdorp neer te zetten. Snellere verbindingen vanuit de wijken naar het centrum dragen er toe bij dat we meer gaan fietsen, in plaats van de auto te gebruiken voor kleine ritjes. Wij zien er op toe dat er meer fietsstraten komen (ideaal voor de Stationsweg), drempels worden geslecht voor fietsers en dat de fietspaden geperfectioneerd worden.

Wij blijven in gesprek met de lokale organisaties, die ons met hun deskundigheid van goed advies voorzien.