Het parkeren in Heiloo moet gratis blijven, wel met gebruik van de blauwe kaart rondom winkelcentra.

De parkeerbalans moet opnieuw bekeken worden. Daar hebben we al een aanzet toe gegeven door de parkeervoorziening voor klein(er)e woningen aan te passen. Hier gaat binnenkort een pilot voor draaien.

Als er openbare toiletten worden gerealiseerd, wordt het voor iedereen, jong of oud, inwoner of toerist, leuker en toegankelijker om te winkelen en te recreeren.

Het afschaffen van de toeristenbelasting is een wens van ons. Er komen steeds minder overnachtingsplaatsen, nu ook de nog bestaande campingterreinen op termijn gaan sluiten. We voorzien dat de kosten voor het in stand houden van deze belasting dan groter wordt dan de opbrengsten. Toeristen zien we graag in Heiloo !

Het in stand houden van musea, erfgoed, maar ook het aanleggen en onderhouden van wandel- en fietspaden zorgt ervoor dat er een breed aanbod is en blijft.

De afslag A9 moet er komen, de Kennemerstraatweg, maar ook de oost-west verbindingen lopen nu al vol. Zonder afslag zal ons dorp helemaal vast komen te staan.

Het fietsverkeer krijgt wat ons betreft daarbij meer voorrang, minder drempels en snellere verbindingen uit de wijken naar het centrum.

Een rechtstreekse treinverbinding naar Haarlem en Amsterdam moet behouden blijven. Er zijn binnen Heiloo veel forenzen, die met een korte reistijd op hun werk moeten kunnen komen.

Binnen Heiloo zijn er vele verenigingen, zowel op sport- als cultuurgebied. Zonder de vele vrijwilligers kunnen deze niet blijven bestaan. Heiloo Lokaal zal zich altijd blijven inzetten voor een breed aanbod van sport, kunst & cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *