Heiloo Lokaal wil aantrekkelijke groengebieden in Heiloo, die toegankelijk zijn voor iedereen.

Wij willen rolstoel/rollator toegankelijke paden in de bosgebieden en fiets- en wandelpaden in groene omgevingen, waar iedereen van de natuur kan genieten.

Voldoende speeltuinen voor de jongste bewoners van Heiloo is een must, maar ook plekken voor de wat oudere jeugd. Heiloo zal dus moeten zorgen voor een aanbod van speelgelegenheden voor verschillende leeftijden. Dit kan in de directe woonomgeving maar ook in de natuur aangelegd worden (denk aan de fitness apparaten in het Maalwater en project The Spot).

We zullen er met zijn allen voor moeten zorgen dat we de gevolgen van de klimaatverandering tegen gaan. Heiloo Lokaal wil dat er 2 bomen terug komen voor elke gekapte boom, maar ook het vergroenen van particuliere tuinen zorgt voor een beter klimaat. “Tegel eruit, groen erin” is ons motto.

Daarin kunnen we samenwerken met diverse organisaties binnen Heiloo, zoals Groen Doen, WatZr(een initatief van Samen blauwgroen, waarin gemeenten, het hoogheemraadschap, PWN en de provincie samenwerken), de Groene Reiger, Groei&Bloei etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *