Voor BeatFM heeft onze lijsttrekker Mieke Beemsterboer een videoboodschap opgenomen met de speerpunten van Heiloo Lokaal. De video kunnen we nog niet laten zien, maar de tekst met de speerpunten vindt u hieronder.

Goedendag,

Mijn naam is Mieke Beemsterboer, lijsttrekker voor Heiloo Lokaal. Al ruim 16 jaar ben ik politiek actief binnen ons mooie dorp. Ik neem het stokje met ingang van dit jaar over van Tijmen Valkering.  Met een enthousiaste groep, deskundig en betrokken, doen wij mee aan de verkiezingen.

Wij willen u allereerst bedanken voor het gestelde vertrouwen in onze partij de afgelopen jaren.

Door middel van deze video willen wij u graag kennis laten maken met ons verkiezingsprogramma.

Vandaag wil ik de belangrijkste speerpunten introduceren:

Wij zijn een lokale partij en vinden daarom dat Heiloo zelfstandig moet blijven. Omdat wij een lokale partij zijn, hoeven wij geen rekening te houden met landelijke standpunten. Hierdoor zijn wij flexibel.

Samenwerking met buurtgemeenten staat hoog bij ons in het vaandel, zowel binnen de BUCH als met de Regio Alkmaar.

Wat wij daarnaast belangrijk vinden is Sport & Cultuur.

Zonder de vele vrijwilligers binnen onze mooie gemeente kunnen de vele verenigingen niet blijven bestaan. Wij vertrouwen erop dat de deskundigheid van deze vrijwilligers en nieuwe mensen, ervoor zorgt dat dat de verenigingen nu en in de toekomst blijven bestaan.

Ook staat Heiloo Lokaal voor het bouwen op basis van woonbehoefte. Iedereen die in Heiloo wil wonen, moet in staat zijn binnen Heiloo een woning te vinden, zowel jong als oud, arm als rijk.

Dit betekent bouwen op maat waarbij we juist inspelen op de behoeften van woningzoekers binnen onze gemeente.

Dit jaar wordt het groenbeheersplan geëvalueerd. Wonen in het groen is waardevol voor onze partij. Met dit plan kunnen wij ook de maatregelen doorvoeren die nodig zijn door de klimaatverandering. Denk daarbij aan vergroening van tuinen, maar ook  het isoleren van woningen. Wij zien graag dat er meer geld beschikbaar komt om dit allemaal uit te voeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *