Heiloo Lokaal heeft Mieke Beemsterboer gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Mieke is heeft een jarenlange ervaring in de Heiloose politiek als raadslid en commissielid. Daarnaast heeft zij op de achtergrond de partij en fractie gesteund bij de ontwikkeling van haar standpunten en doelstellingen.

Door haar functies bij de brandweer in Heiloo weet zij als geen ander wat er komt kijken bij de veiligheid van ons dorp. Zij weet wat er speelt in de samenleving en kent de ins en outs van de veiligheidsregio. Ook is Mieke een grote dierenvriend. Haar 2 honden zijn haar grote passie.

Ervaring, dossierkennis en haar werk in de Heiloose samenleving vormen de reden waarom de leden van Heiloo Lokaal alle vertrouwen hebben in Mieke als lijsttrekker.

Naast Mieke zorgen haar collega’s Tijmen Valkering, Corrie Konijn en Matthijs de Moel ervoor dat de kennis over de historie van Heiloo, wonen, het sociaal domein, en duurzaamheid niet verloren gaat. Ook nieuwe leden van Heiloo Lokaal, enthousiaste meedenkers, mensen met dossierkennis op het vlak milieuvraagstukken, infrastructuur en onderwijs, dragen bij aan een breed deskundigheidsniveau binnen de partij.

Met Mieke hebben we een ervaren boegbeeld voor de verkiezingen van 2022. De definitieve kandidatenlijst volgt later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *