Op zaterdag 2 september was ook Heiloo Lokaal aanwezig op de Uit&Zo in Heiloo. In de kraam van de gemeenteraad waren vertegenwoordigers aanwezig om informatie te geven en in gesprek te gaan met inwoners.

Gedurende de dag hebben wij diverse inwoners gesproken. En hoewel men over het algemeen tevreden was over de gemeente, waren er toch diverse wensen en klachten, die wij hebben kunnen noteren. Dat ging vooral over specifieke situaties in de openbare ruimte (hobbelige wandel-/fietspaden en groenonderhoud), maar ook over knelpunten in de communicatie tussen gemeente en burger/organisatie.
Ook hebben we inwoners gewezen op mogelijkheden om zelf iets te doen of informatie te vinden (b.v. groenadoptie en het ontsluiten van wet- en regelgeving).

Heiloo Lokaal heeft 12 aandachtspunten genoteerd en deze onder de aandacht van de gemeentelijke organisatie gebracht.

Wilt u met ons in contact komen of meedenken met het te voeren beleid, dan kan dat via onze website. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met een van de fractieleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: