Het Heiloose bedrijf Le Nouveau Chef is genomineerd voor de Ondernemingsprijs Noord-Holland in de categorie MKB Midden. Zij dingen nu mee voor de titel “Beste Onderneming van Noord-Holland”. Vorig jaar wonnen zij al de Ondernemingsverkiezing in Heiloo. Een bedrijf om trots op te zijn.

Wij feliciteren hen van harte met deze nominatie en hopen dat zij in de voetsporen van illustere Heiloose voorgangers kunnen stappen als GP Groot (winnaar 2015/2016 in de categorie grootbedrijf). Op 15 mei zullen we het weten.

Le Nouveau Chef is een familiebedrijf en is een toonaangevend merk van professionele kleding voor de keuken en het bedienend personeel. Duurzaamheid staat bij hen hoog in het vaandel. Zo produceren zij uitsluitend in Europa en gebruiken alleen stoffen van Europese fabrikanten.

De titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie en omvat tevens een prijzenpakket ter waarde van € 5.000.

In 2016/2017 vindt de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland voor de elfde keer plaats. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland.

Meer informatie vindt u op op de website van OVNH.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: