Heiloo Lokaal had op 16 februari vragen gesteld over de bewegwijzering op het einde van de Kanaalweg.

Op het einde van de Kanaalweg bij Kaptein gaat de Kanaalweg over in de Middenweg en loopt na een ca 110 m dood. Het verkeer wat ter plaatse niet bekend is en naar Akersloot wil volgt echter de weg en moet dan bij de afzetting keren en terug bij Kaptein linksaf hun weg vervolgen. Andersom gebeurd vaak het zelfde. Dit is geen incident maar schering en inslag. Komen hier ANWB borden te staan en zo ja, wanneer?

Vandaag ontvingen we het antwoord:

Er staat op dit moment tijdelijke (gele) bebording die de rijrichting aangeven. Deze borden zijn goed zichtbaar, echter wat aan de kleine kant. Ter verduidelijking is nu wat grotere gele bebording besteld. Deze worden naar verwachting binnen 1 a 2 weken geplaatst

Met de ANWB is contact opgenomen om tot een definitieve bewegwijzering te komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: